Prisvärt och hållbart med pulverlackering

Pulverlackering som håller

På Östergrens är vi specialister på pulverlackering som ger ett resultat som håller över tid. En produkt med lång hållbarhet och en jämn kvalitet förstärker ditt varumärke och kunden vet vad den får.

Vi utför lackeringsjobb till olika branscher i både små och stora serier, till exempel butiksinredningar, ställningar till sopkärl, armaturer samt komponenter för olika industrier. Med oss som partner kan du känna dig trygg, du får personlig service och professionellt kunnande.

Hög kvalitet och trygg partner

Pulverlackering är ett effektivt, prisvärt och hållbart sätt att applicera färg på. Vi har en modern anläggning som möjliggör både lackarbeten för enskilda och större serier. I vår ugn kan vi lackera både hela ytor och mindre detaljer. Fördelen med pulverlackering är att färgen fastnar även på svåråtkomliga ytor och ger ett jämnt ytskikt som dessutom har bättre slagtålighet.

Hos oss kan du lackera föremål i storleken 2000 mm i längd, 50 mm i bredd och 900 mm i höjd. Vi har ett stort utbud av färger inom RAL-kulörer. Hör av dig till oss om du behöver vägledning kring färgval. Färgerna går även att få i glansighet från 5-90.

Läs mer om pulverlackering

Kontakta oss med din förfrågan

Hör av dig till oss när du önskar lackera en större eller mindre serie samt om du har behov av legotillverkning. Om du har andra frågeställningar kring hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig till oss. Vi finns utanför Varberg och ligger nära Göteborg.